jack-russell.se

jack-russell.se

FAMILJEHELG

FamiljenPosted by Linda 29 Mar, 2010 08:37:15

har vi haft i helgen!

Linus och jag inledde med att spendera fredagen tillsammans eftersom skolan var stängd. Vi tog oss till Lindhagen för att slå 3 flugor i en smäll smiley Klippning, handling och systemet smiley Så Linus är nu nysnaggad inför discot som han och Elias skulle iväg på fredagskvällen!

Supersyster, Stefan o mina gudsöner smiley kom upp till Stockholm över helgen. I fredags så var supersyster iväg tillsammans med Johnny för att se DIF i globen gå vidare till semi genom att slå ut Brynäs smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley En och annan öl fick de väl i sig oxå smiley Jag myste med mina sötaste sötaste gudsöner och sen spenderade Stefan o jag kvällen i soffan med självservering och zappande mellan Lets Dance och Så ska det låta! Super syster o jag fick även lite tid till att prata ikapp osssmiley

Lördagen spenderade vi på lite olika håll, Supersyster m familj åkte till Vroncan för att checka in nya huset. Och vi åkte till skärholmen för att försöka hitta ett par nya gympadojjor till lilleman. Insåg ju på fredagen att vi i höstas hade slängt hans gamlasmiley så han fick gå till discot i vinterkängor smiley jaja det gick det oxå! Men det gick verkligen hur smidigt som helst! In i första affären o han var klar!!! Alla nöjda o glada... snygga o billiga! Häpp häpp! Så Johnny o jag hann med lite slapptid innan vi skulle göra oss klara för kryssningen!

Lördag kl 17:20 var alla samlade på Birka terminalen för gemensam påstigning av Birka Paradisesmiley Den 21 man starka gruppen hade en väldigt smidig ombordstigning! Och sen var det party hela natten lång smileysmileysmileysmileysmiley Ska försöka få in lite bilder snart!

Tack Mamma o Göran för ALLT! Och självklart resten av familjen för en toppen kryssning!smiley

  • Comments(3)//blogg.jack-russell.se/#post175